Medlem af Psykoterapeut Foreningen Medlem af Psykoterapeut Foreningen
   
 

 

 


 

 


Birgitte Mølgård Hansen

Cand. Mag, Psykoterapeut MPF.

Jeg er Cand. Mag. med 17 års efteruddannelse fra anerkendte psykoterapeutiske skoler fra Danmark og USA: Herunder 2 års basisuddannelse Psykoterapeutisk Institut, København. Masteruddannet fra Vedfelt Instituttet. Det indbefatter 8 års uddannelse i Integreret psykoterapi og kybernetisk psykologi. Vedfelt uddannelsen integrerer de moderne psykologiske hovedskoler og flere paradigmer indenfor psykoterapi (herunder systemisk teori) som alle har dokumenteret effekt. Vedfelt uddannelsen, der er en af de mest omfattende psykoterapeut-uddannelser i Danmark, er certificeret af psykoterapeutforeningen efter gældende tværministrielle kriterier. Jeg har desuden diplom fra Gestalt Therapy Institute of Los Angeles (GTILA). To års sidefag på psykologistudiet, Københavns Universitet, psykodrama og storytelling træning fra Betty Nansen teatret. Jeg er desuden uddannet i International Economic and Human Ressource Management i Carl Bro Gruppen (diplom).

Jeg er medlem af Psykoterapeut Foreningen - foreningen af uddannede psykoterapeuter i Danmark. Psykoterapeut Foreningen er en del af the European Association for Psychotheraphy. Jeg er desuden medlem af Sandplay Therapists of America, som er den amerikanske forening for sandplay. Jeg er tilknyttet Rafaelcentret som specialist og behandler. Rafaelcentret er Danmarks første tværfaglige videns og behandlingscenter for familier med for tidligt fødte børn. Herudover har jeg været ambassadør for Center for Balance mellem Familie og Arbejdsliv.

Jeg har mange års erfaring med psykoterapi, personlig udvikling, coaching og kommunikation. Jeg har arbejdet med disse temaer i forbindelse med teater, film, TV, ledelse- og medarbejderudvikling, samt karriererådgivning. I min psykoterapeutiske klinik behandler jeg stress, selvværd, mobning, psykisk arbejdsmiljø, børns trivsel, sorg, traumer, krise, parforhold og problemer i arbejdslivet. Jeg er specialist i behandling og rådgivning i forbindelse med psykologiske problemstillinger der er opstået tidligt i livet og som kan give symptomer både i barndommen, ungdommen og voksenlivet.

 

© Birgitte M. Hansen. Alle rettigheder forbeholdes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.